Klusjesdienst voor kleine en grote klussen

Heeft u nood aan een klusjesdienst in Peer die u helpt om allerhande klussen uit te voeren bij u thuis? Maak dan kennis met J & G Schilder- en Decoratiewerken. Dit bedrijf verlost u met plezier van al dat kluswerk.

Klusjes in uw huis

Heeft u in uw huis nog verschillende klussen die moeten gedaan worden, maar komt u er nooit aan toe om ze daadwerkelijk uit te voeren? Misschien heeft u niet de geschikte kennis of materialen om die klusjes tot een goed einde te brengen? J & G Schilder- en Decoratiewerken is uw reddende engel hierin. Of dat nu gaat om lampjes ophangen, stopcontacten vervangen of gyproc plaatsen, J & G Schilder- en Decoratiewerken regelt die handel!

Decoratiewerken

U kunt natuurlijk rekenen op J & G Schilder- en Decoratiewerken om decoratiewerken in uw woning uit te voeren. Dan gaat het vooral om het schilderen van muren en buitenmuren, behangen en het bekleden van uw vloer.

Maak een afspraak

Als u meer informatie wilt over deze klusjesdienst uit Peer, kunt u steeds contact opnemen. Ook als u andere vragen heeft over de andere diensten of u wenst een afspraak te maken, twijfel dan niet om contact op te nemen met dit bedrijf.